Уважаеми колеги,    

   За нас е удоволствие да Ви представим новата инициатива на българския правен портал „ Lex.bg”  с мотоСтани автор”.       От четири месеца в сайта функционира рубриката „Научни и практически публикации”, която се утвърждава сред юристите като платформа за популяризиране на мнения, идеи и разработки с практическа насоченост. Там ще откриете публикация на  заместник – председателя на ВКС съдия Павлина Панова  на тема - „Стандартите за вододела между обоснованото подозрение и виновността”, публикация на съдия Лада Паунова – „Разпоредителното заседание – кой, защо и как”, както и други авторски материали по значими юридически теми от различни правни отрасли.  

Както ни уверява екипът на „Lex.bgNews“ : „Рубриката е отворена за всички юристи, които искат да споделят с колегите си вижданията по теми от живота на правото или с чисто теоретична насоченост”.

Регистрацията за гост – автор може да направите тук или като въведете следния линк - https://news.lex.bg/register/.

Вашата заявка ще бъде разгледана от екипа на „Lex.bgNews“, който си запазва правото да не одобри  кандидатура Ви. При одобряване на заявката ще бъде създаден профил, снабден с функционалности за публикуване на съответния авторски материал. Материалът се появява в сайта на lex.bgс името на лицето, от чийто профил се извършва публикацията, както и с допълнителната информация, която е публикувана в съответния профил.