П О К А Н А

 

Уважаеми колеги,

Асоциацията на прокурорите в България има удоволствието да ви покани на поредното пролетно залесяване, което е част от ежегодната кампания на Асоциацията за увеличаване на горския фонд в страната.

Залесяването ще се проведе в района на гр. Велинград в периода 07 – 09 април 2023г., като програмата включва: 07 април (петък) - пристигане в хотела, настаняване, вечеря на блок маса; 08 април (събота) - закуска, акция по залесяване, официална вечеря; 09 април (неделя) - закуска, отпътуване от хотела.

Място на настаняване: СПА-хотел „Инфинити“****, гр. Велинград.

Възможността за настаняване включва стандарта стая за двама (458 лв. за две нощувки на двама възрастни) или делукс стая за 3 или 4-ма (доплащане за деца : до  7 год. - безплатно; 7-12 год. - 40лв./ден и  над 12 год. – 75лв/ден). Цената включва две закуски и една вечеря на блок - маса, ползване на всички СПА - удобства без процедурите! В събота ще има тържествената вечеря с две менюта - общо и постно.

Молим желаещите колеги да заявите своето участие в залесяването в срок до 26.03.2023г. /неделя/, като изпратите заявка на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. /ел. поща на АПБ/ със следната информация - брой нощувки и в кои дни; брой настанени в стая възрастни и деца (на колко години) и избрано меню от двете.

Нека дадем своя принос за увеличаване на зеленото богатство на България – ще очакваме Вас и Вашите семейства в Родопите!

Управителен съвет на Асоциация на прокурорите в България