Привет, колеги!

Последните промени в сайта на Асоциация на прокурорите в България са вече факт. За улеснение на посетителите на сайта не са извършвани значителни промени в структурата и функционалностите му, но тъй като сайтът представлява изцяло нова платформа, е необходима нова регистрация, за да бъде достъпно съдържанието за регистрирани потребители.

Регистрацията отнема секунди, а на електронната си поща регистрираните успешно посетители ще получат потвърждение и данни за профила си.

Форумът към сайта също е изцяло нов. Разчитаме на Вашата активност, за да се превърне отново в предпочитано място, където всеки може да потърси помощ по професионални въпроси или да сподели мисли и настроения. Последните промени в сайта целят да го правят все по-полезен и богат на съдържание, а в същото време по-достъпен за потребителите.

Във форума на сайта всеки регистриран потребител може да публикува своите идеи както относно външния вид на сайта, така и досежно съдържанието му - за целта има и създадена тема във форума, където регистрираните потребители могат да напишат своите препоръки, да направят предложения или да отправят критики.

 

С Уважение,

Атанас Илиев, Член на Управителния съвет

на Асоциация на прокурорите в България